De nieuwe Heerlijkheid | Locatie
16055
page,page-id-16055,page-child,parent-pageid-14869,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
plattegrond

Gelegen aan de rand van Ruinen, je fietst zo de natuur in.

Ruinen heeft tal van goede voorzieningen op recreatief gebied, zoals een zwembad en sporthal met speelvelden. Bovendien biedt het buitengebied goede mogelijkheden voor een mooie wandel- of fietstocht, mede door de ligging aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Naast de recreatieve voorziening- en telt Ruinen onder andere een bibliotheek, een basisschool, een postkantoor, winkels, horecagelegenheden en diverse bedrijven.

 

Kenmerkend voor het dorp is de Hervormde Mariakerk uit 1140 aan de Brink, de molen ‘De Zaandplatte’ en de vele Saksische boerderijen.

 

Ligging

Ruinen ligt aan de oude route Groningen-Assen-Ruinen-Meppel-Zwolle. Het is bereikbaar via een afslag van de A32 de N371 en de N375. Daarnaast is Ruinen uitstekend via openbaar vervoer te bereiken.

ruinen6

Geïnteresseerd in De nieuwe Heerlijkheid?

Vult u dan het formulier in op onze contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf bellen naar ons kantoor of bij ons langskomen voor een vrijblijvend gesprek.
CONTACT

Verkoopinformatie:

logo-woonmaat-adres

De Woonmaat Makelaardij

Brink 21a

7963 AB Ruinen

persan