De nieuwe Heerlijkheid | Kavels
16646
page,page-id-16646,page-child,parent-pageid-14869,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
oeverkruid
kavel-1

De nieuwe Heerlijkheid

In de hoek die wordt gevormd door de Oldenhave en Bos wordt gewerkt aan de ontwikkeling van ‘de nieuwe Heerlijkheid’. Een heel bijzonder nieuwbouwplan, waar comfortabel wonen en lekker leven samengaan. Hier worden 6 kavels aangeboden met een inhoud variërend van 382 tot 603 m3.

 

Twee-onder-éénkapwoningen

De tweekappers beschikken over een royale en speelse woonkamer, en een open keuken met aangrenzende bijkeuken. Door het vele glas haalt u de natuur uw woning binnen. Daarnaast heeft de woning drie of vier slaapkamers, een aangebouwde berging en veel bergruimte. En het ziet er allemaal nog prachtig uit ook. De paars-rode baksteen geeft de woning een warme uitstraling. Door het iets inspringen van de voorgevel krijgt de woning een speels karakter. De afwerking van de woningen is luxe en duurzaam. Er zijn fraaie materialen gebruikt en de badkamer en toilet zijn compleet uitgerust.

 

Verrassend veel ruimte

U heeft behoeften, eisen en wensen, wij doen er alles aan om u daarin tegemoet te komen. Zo zijn deze tweekappers breed opgezet, zodat de woonkamer bijzonder ruim is. Dat in combinatie met grote ramen zorgt voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. De hal met trap en toilet zijn praktisch in het midden van het huis gesitueerd. Hierdoor ontstaat een speelse indeling tussen de open woonkeuken en de woonkamer. Met de grote glazen raampartij in de woonkeuken haalt u letterlijk de natuur in huis. Zo heeft u altijd het gevoel verbonden te zijn met het buitenleven.

 

Prijzen vanaf € 245.500,- v.o.n.

 

 

Kavels

Prijzen vanaf € 77.000,- v.o.n.

Geïnteresseerd in De nieuwe Heerlijkheid?

Vult u dan het formulier in op onze contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf bellen naar ons kantoor of bij ons langskomen voor een vrijblijvend gesprek.
CONTACT

Verkoopinformatie:

logo-woonmaat-adres

De Woonmaat Makelaardij

Brink 21a

7963 AB Ruinen

persan